IN JUISTE STEMMING OP BESTEMMING!

De dagen worden langer en de zon laat zich steeds vaker zien, kortom: Het voorjaar en de zomer staan voor de deur! Tijd om plannen te maken voor een dagje er op uit, een festival bezoeken en natuurlijk voor de vakantie. En daar hoort natuurlijk muziek bij. Daarom ontvang je vanaf april bij APK, onderhoud/reparatie of een premium zomercheck een gratis Bluetooth speaker* zodat je overal van jouw favoriete muziek kan genieten.

Deel jouw favoriete muziek op onze Vakgarage Top 50 in Spotify en laten we met elkaar genieten van een muzikale zomer!

Aan het einde van deze campagne doneert Stichting Vakgarage een mooie bijdrage aan Stichting Make a Wish!

*zolang de voorraad strekt

Met uw werkplaatsbezoek aan Vakgarage doneert u direct aan een goed doel. Deze keer is gekozen voor een samenwerking met Make a Wish. Deze stichting realiseert droomwensen van zieke kinderen. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft en blijvend impact heeft. 

Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken zij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.