Aankoopkeuring in Rotterdam, Spijkenisse

Een tweedehandsauto kopen van een particulier is vaak een onzekerheid zoals verborgen gebreken waar u en misschien de verkoper ook niks van af weet. Denk hierbij aan een teruggedraaide kilometerstand of een auto zonder onderhoudshistorie. Heeft u een mooie tweedehandsauto gezien in Rotterdam, Spijkenisse, laat dan een aankoopkeuring uitvoeren bij Vakgarage Troost.

Vakgarage Troost is RDW erkend en BOVAG lid en wij beschikken dan ook over alle benodigde moderne apparatuur om een aankoopkeuring uit te voeren. Hiermee heeft u altijd betrouwbaar, onafhankelijk en professioneel advies over de staat van de auto. Wij zullen u een keuringsrapport overhandigen om de prijs gelijk te krijgen aan de staat van de auto. De prijs voor een aankoopkeuring bedraagt €149,00. Graag een afspraak maken of meer informatie nodig? Kies uw vestiging via de onderstaande button.

Bereken uw prijs

En maak een afspraak

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na het onderhoud
  • Direct een afspraak maken
  • BOVAG en RDW erkend
  • Specialist in Rotterdam, Spijkenisse e.o.

VAKGARAGE AANKOOPKEURING BESPROKEN IN RTL AUTOWERELD

Youtubevideo_Still_aankoopkeuring

“Disclaimer: De Vakgarage aankoopkeuring wordt te allen tijde uitgevoerd door een deskundige. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze keuring wordt uitgevoerd, dient te worden benadrukt dat het een momentopname betreft. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de resultaten van de keuring, noch kan het garagebedrijf aansprakelijk worden gesteld voor eventuele latere gebreken die niet tijdens de keuring zijn gedetecteerd.”