Garantie_Afbeelding_Header2_1
GARANTIE BIJ VAKGARAGE

Als uw betrouwbare partner in mobiliteit, begrijpen we de waarde van betrouwbare garantie. Bij Vakgarage streven we ernaar om uw auto-ervaring probleemloos en plezierig te maken. Daarom bieden we niet alleen garantie op nieuwe auto's en occasions, maar ook op onze uitgebreide reparatie- en onderhoudsdiensten. Of het nu gaat om kleine reparaties of omvangrijk onderhoud, ons team staat klaar om uw auto in topconditie te houden, met de gemoedsrust van onze garantie.

Bovendien streven we ernaar om uw fabrieksgarantie te behouden, wat betekent dat u zonder zorgen van uw voertuig kunt genieten, wetende dat het in deskundige handen is bij Vakgarage. Met onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, kunt u met een gerust hart de weg op en vertrouwen op de garantie die we bieden bij Vakgarage.

GARANTIE OP OCCASIONS

Voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare tweedehands auto, biedt Vakgarage een extra laag gemoedsrust met onze Vakgarant Premium Occasion. Speciaal geselecteerd door onze experts, bieden deze occasions niet alleen kwaliteit en prestaties, maar ook de zekerheid van onze uitgebreide garantie. Bij Vakgarage streven we ernaar om uw occasionaankoop moeiteloos en bevredigend te maken, wetende dat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en service die inherent zijn aan onze Vakgarant Premium Occasion.

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD

Bij Vakgarage gaan we verder dan alleen het leveren van kwalitatieve reparatie- en onderhoudsdiensten - we bieden ook gemoedsrust door middel van garantie. Met onze uitgebreide garantie van drie maanden op zowel het uitgevoerde onderhoud als de gebruikte materialen, kunt u met vertrouwen de weg op gaan, wetende dat uw auto in de beste handen is. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of complexe werkzaamheden, ons deskundige team staat garant voor vakmanschap en betrouwbaarheid bij elke stap van het proces.

GARANTIE OP NIEUWE AUTO'S

Koopt u een nieuwe auto bij Vakgarage? Dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto's dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert. 

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Hebt u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij Vakgarage aan het juiste adres! U kunt uw auto met fabrieksgarantie gewoon door ons laten onderhouden. Vakgarage onderhoudt uw auto voordelig volgens de eisen van de fabrikant en uw fabrieksgarantie blijft van kracht.